Storing melden

Storing of lekkage?

Heeft u een storing aan uw cv-ketel, een lekkage aan een gas- of waterleiding of een verstopte riolering? U kunt rekenen op de snelle en kwalitatieve service van Michel Duin Installatietechniek.
Wij nemen graag uw zorgen weg en helpen u op korte termijn wanneer u problemen ervaart met storingen, lekkages en verstoppingen. Onze storingsdienst helpt u snel en vakkundig. We begrijpen dat u snel geholpen wilt worden en we raden u ook aan om niet te lang te wachten om de storing, lekkage of verstopping te melden.

Een storing in de cv-ketel kan duiden op een defect. Wanneer deze niet op tijd wordt gerepareerd, kan deze voor grotere schade zorgen aan de cv-installatie. We raden u dan ook aan om voor een vakkundige reparatie zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Dankzij de kennis van onze experts, is de storing vaak snel verholpen. Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u eerst zelf te controleren. Een reset van de cv-ketel is mogelijk de oplossing. Is de storing na het resetten van de cv-ketel niet opgelost? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Zorg dat u het merk van de cv-ketel en de storingscode bij de hand heeft.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij tevens lekkages vakkundig oplossen. Zodra we de oorzaak hebben gevonden, lossen we het probleem op of adviseren u over de herstelwerkzaamheden. Ook hierbij geldt: wacht niet te lang met het melden van de lekkage om grotere schade te voorkomen.

Wij willen een lekkage of storing zo snel mogelijk oplossen, maar de oorzaak van een lekkage of storing is niet altijd gemakkelijk te achterhalen. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn bij storingen, vragen wij u hieronder het formulier in te vullen.