Over ons

Wie zijn wij?

Michel Duin Installatietechniek is hét allround loodgieters- en dakbedekkingsbedrijf in Leiden. Het bedrijf is in 2015 opgericht door Michel Duin, die al ruim 20 jaar ervaring in het vak heeft.
We zijn gespecialiseerd in onderhoud, dakbedekking, isolatie, gas- en waterinstallaties, lood- en zinkwerk, riolering, sanitair en keukens.

Sinds de oprichting van Michel Duin Installatietechniek in 2015 zijn wij aanzienlijk gegroeid. We verzorgen loodgieterswerk in de breedste zin van het woord en leveren vakwerk aan particulieren en utiliteiten. De afgelopen jaren hebben we een goede reputatie in de regio Leiden opgebouwd op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en service.

Wat kunt u verwachten?

Als loodgietersbedrijf in Leiden werken we voor zowel bedrijven als particulieren in de regio. We voeren al de voorkomende loodgieterswerkzaamheden uit. Hieronder valt het isoleren en renoveren daken, het aanleggen van nieuwe water- en gasleidingen, reparatie van lekkages aan uw riolering en het verhelpen van storingen aan bijvoorbeeld uw cv-ketel.

Bij Michel Duin installatietechniek hebben we kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan. We komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en vervolgens een offerte op te stellen. Door nauw in overleg te gaan met u als klant, zorgen we ervoor dat we gerichte werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Wij steken graag de handen uit de mouwen. Door in ons team van onderhoudsspecialisten en installateurs met korte lijnen te werken, kunnen we snel handelen. Tevens werken we samen met vakmensen, waardoor u bij ons ook op het juiste adres bent voor grotere utiliteitsprojecten.

Onze diensten

Bij Michel Duin Installatietechniek kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Lood- en zinkwerk
    Onderhoud aan uw centrale verwarming
  • Dakbedekking en -isolatie
  • Reparaties aan gas- en waterinstallaties en rioleringen
  • Onderhoud aan leidingen omtrent uw keuken en sanitair
  • Monteren en renoveren van badkamers.

Heeft u nog vragen?