Water

Water

Een belangrijk deel van de installaties in uw woning en andere gebouwen zijn vaak onzichtbaar aanwezig.Water is één van de eerste levensbehoeften, daarom is het zeer belangrijk dat het aanleggen van waterleidingen met de grootst mogelijk zorg gebeurd.
De eerste zorg is om de installatie zo veilig mogelijk aan te brengen volgens de geldende voorschriften en eisen.

Gas- en waterinstallaties en rioleringen

Veel huishoudens in Nederland maken nog gebruik van aardgas, voor bijvoorbeeld de cv-ketel en het fornuis. Een verkeerde aansluiting van het gas kan extreme gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u dit laat doen door een vakkundig bedrijf. Onze loodgieters voeren de werkzaamheden volgens de voorschriften uit, want veiligheid staat bij ons voorop.

Water gebruikt u dagelijks wanneer u een douche neemt, maar ook wanneer u een was draait. Het is belangrijk dat uw waterinstallatie door een vakkundig bedrijf wordt verzorgd zodat u te allen tijde water tot u beschikking heeft. De experts van Michel Duin Installatietechniek zorgen voor een betrouwbare installatie.

Al het water dat u gebruikt komt in het riool terecht. Is uw riolering verstopt geraakt? In dat geval kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen er graag voor dat dit ongemak wordt verholpen!

Heeft uw nog vragen?